Despre noi

Specialistii AS CONTA sunt dedicati excelentei in serviciul clientilor. Ne ghidam dupa o serie bine stabilita de valori iar pentru noi contabilitatea inseamna: integritate, respect, curaj, incredere, dialog si eficienta. Fiindca suntem pasionati si nu doar profesionisti, asiguram o experienta placuta, datorita abilitatilor pe care le avem.

 

Intotdeauna am fost alaturi de clientii nostri si le-am oferit expertize contabile punctuale, dedicate si personalizate fiecarui tip de domeniu de activitate in parte

 

Cu ce ne diferentiem fata de alte firme de contabilitate din Bucuresti?
– avem +90 de recomandari pozitive
– suntem specializati in oferirea de servicii de contabilitate premium
– folosim un limbaj pe intelesul fiecarui client
– oferim consultanta oricarui tip de afacere, indiferent de stadiul in care se afla
– avem o gama variata de servicii care pot fi adaptate pentru orice tip de societate comerciala

Contacteaza-ne
Adresa: Soseaua Giurgiului 122, Bloc 5, Scara 1, Ap. 1 Bucuresti
Telefon: 0741 160 610
Email: simona.petecila@gmail.com

Infiintare firme SRL – PFA

Te incurajam si te sustinem sa faci primii pasi catre afacerea ta sau sa-ti extinzi compania la nivel international. Vom depune toate documentele necesare pentru tine, chiar si online prini intermediul unei procuri notariale, fara a fi nevoie sa te deplasezi la sediul nostru. Conteaza pe noi!

Desfiintari – Radieri firme SRL – PFA

Indiferent de motivul pentru care te-ai decis sa renunti la o societate comerciala sau de natura juridica a faptului pentru care esti nevoit sa radiezi SRL-ul sau PFA-ul, iti vom fi alaturi. Intocmim pentru tine toata documentatia necesara si iti oferim un serviciu complet de audit financiar.

Depunere situatii finaciare

Uita de grija documentelor contabile si bazeaza-te pe echipa AS CONTA. Vom depune pentru tine toate situatiile financiare lunare, trimestriale sau anuale si te vom tine la curent cu noutatile din domeniul fiscal si juridic, pentru domeniul tau de activitate. Te ajutam sa cresti afacerea in siguranta!

Ce spun clientii AS CONTA?

recenzii Google

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Am primit ajutor, mult peste așteptări. Recomandări, soluții optime , dar mai ales explicații simple și disponibilitate! Am numai lucruri bune de spus!

Andreea Dudoi

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Am ajuns la AS CONTA AUDIT OFFICE datorita recomandarilor pozitive primite de la beneficiari. Colaboram de foarte mult timp si putem la randul nostru sa transmitem cele mai calde si bune referinte despre serviciile oferite! Va multumim AS CONTA! Cu respect, Echipa Gospodaresti.ro!

Echipa Gospodaresti.ro

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Colaborăm cu doamana Peticila Simona încă de la înființarea companiei (de approx. 5 ani) și ne bucurăm de servicii complete și răspunsuri rapide. Suntem foarte mulțumiți și nu mai avem grija contabilității pentru ca dumneaei se ocupă de absolut tot. Raportul calitate – preț este excelent. O recomandăm cu căldură.

Andra Banu

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Recomandam cu incredere AS CONTA pentru: profesionalism, pregătire excelenta, disponibilitate, promptitudine. Comunicarea cu personalul este excelenta, neexistand restrictii in privinta căilor de comunicare si/sau a orarului in timpul zilelor de lucru. As mai adauga la recomandari si deschiderea catre nevoile clientului si cautarea de solutii/sfaturi/indrumari in cazul in care problemele depasesc sfera stricta a contabilitatii. Servicii de nota 10!

Cristian Gogeoman

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dna. Petecila Simona ne-a mpresionat prin energie si hotarare, prin pasiunea pe care o pune in activitatea pe care o desfasoara.Va recomandam cu caldura echipa pentru devotamentul si profesionalismul de care aceasta a dat dovada.

Daniela Stoia

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Firma mea colaborează cu dna Petecila de peste 7 ani și am avut doar rezultate pozitive. Recomand celor ce doresc profesionalism, calitate, promtitudine, și seriozitate.

Dan Munteanu

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Recomand cu toata caldura. Simona este mereu prezenta, raspunde foarte repede si profi tuturor solicitarilor, este calma si are foarte multa rabdare. E un om pe care te poti baza, in care poti avea incredere si care iti explica pe intelesul tau ce ai de facut, pas cu pas.

Alexandra Parlogea

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Experienta colaborării cu aceasta societate = excelenta. Servicii prompte, înalt profesionalism, comunicare excelenta. Recomand din toată inima aceasta societate.

Stefania Stoica

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Profesionalism, seriozitate si promptitudine ! Simona este un om de nota 10 pe lângă faptul ca pe partea profesională te ajuta așa cum putini o fac ! De doi ani este alături de mine si m a ajutat enorm , poate mai mult decât as fi crezut ca o poate face !

Alice Marica

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

As vrea sa spun câteva cuvinte despre aceasta firma de contabilitate.Valorile sale sunt exeptionale, de fapt au devenit valorile noastre în momentul în care am început colaborarea. Are în urma nu numai o sumedenie de idei exceptionale pe care le-a proiectat, dar se prefigurează o creștere uriașă a companiei, datorită profesionismului și seriozitatatii colectivului tânăr si aplicat. Pentru noi nu înseamnă doar o firma parteneră, ci un intreg set de abordari si practici in proiectarea viitorului. Cei mai tineri din colectivul nostru, învață din mers cate ceva din practicile contabilității, cu ajutorul partenerilor noștri de la AS CONTA. Intodeuna au avut o generozitate remarcabila in invatare si perfectionare. Practic veți uita de grija, sau stresul evidentetei contabile, ei se vor ocupa de tot, pentru dumneavoastră. Pe scurt, recomand cu toată încrederea, colaborarea cu AS CONTA, va garantez ca nu veți regreta. Cu stimă!

Laurentiu Popa

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Profesionionalism, promptitudine si seriozitate in rezolvarea problemelor. Colaboram de peste 15 ani si va consideram partenerii si prietenii nostri. Felicitari intregii echipe pentru treaba minunata pe care o face!

Adina Vasiliu

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Recomand, colaborarea noastra a devenit mai solida ca oricand, oferindu-mi increderea pe care mi-am dorit-o, privind siguranta contabilitatii, consilierea,informarea permanenta asupra modificarii legislatiei fiscale. AS Conta si Audit Office de caracterizeaza prin profesionalism,ambitie si deschidere catre nevoile clientului.

Lili Militaru

 


 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lucrez de peste 6 ani cu echipa AS CONTA SI AUDIT OFFICE si sunt foarte multumit. Ma tin la curent cu toate schimbarile legislative, cu beneficiile pe care le pot obtine de la sta si ma ajuat de fiecare data sa imi depun diverse declaratii. Si nu in ultimul rand, sunt profund impresionat de profesionalismul, amabilitatea si calitatea serviciilor. Recomand AS CONTA SI AUDIT OFFICEl cu toata increderea! Multumesc echipei si felicitari! 🤗

Dragos Ciucan